Disclaimer

Algemene informatie:
De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We stellen alles in het werk om de juistheid van de inhoud te garanderen, maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de volledigheid of actualiteit ervan.

Productbeschrijving:
Hoewel we alles in het werk stellen om nauwkeurige productbeschrijvingen, kleuren en afbeeldingen te leveren, kunnen er kleine variaties optreden. Wij garanderen niet dat productbeschrijvingen of andere inhoud op onze website nauwkeurig, volledig, betrouwbaar, actueel of vrij van fouten is.

Veiligheid van betaling:
Uw financiële informatie is belangrijk voor ons. Wij gebruiken veilige betalingsgateways voor alle transacties. karel-amsterdam.com is echter niet aansprakelijk voor schade of verlies veroorzaakt door onbevoegde toegang tot uw persoonlijke of financiële gegevens.

Verzending en retourzendingen:
Lees ons Verzend- en Retourbeleid voor informatie over verzendtijden, levering en retourprocedures.

Externe koppelingen:
Onze website kan links bevatten naar externe websites. karel-amsterdam.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of privacy praktijken van deze externe websites.

Neem contact met ons op:
Als u vragen of opmerkingen heeft over onze producten of ons beleid, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op support@karel-amsterdam.com.

Beschikbaarheid van producten:
De beschikbaarheid van producten op onze website kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. We behouden ons het recht voor om producten op elk moment te wijzigen, stop te zetten of op te schorten.

Jurisdictie:
Deze disclaimer wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Duitsland. Alle geschillen die ontstaan in verband met deze disclaimer zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Duitsland.

Wijzigingen van de disclaimer:
karel-amsterdam.com behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken, te wijzigen of aan te passen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen.

Door onze website en diensten te gebruiken, erkent u dat u de voorwaarden van deze disclaimer hebt gelezen en begrepen en dat u ermee akkoord gaat. Als u het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, verzoeken wij u geen gebruik te maken van onze website.