Over ons

Welkom bij karel-amsterdam.com - uw exclusieve bestemming voor tijdloze elegantie en modieus raffinement. Onze passie voor mode en toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in elk kledingstuk dat we aanbieden. Laat ons u vertellen wie we zijn en wat karel-amsterdam.com tot uw favoriete winkelbestemming maakt.

Onze geschiedenis


karel-amsterdam.com is opgericht door modeontwerpster karel-amsterdam.com met de visie om vrouwen en mannen te verwennen met exquise kleding die niet alleen trends weerspiegelt maar ook tijdloze schoonheid belichaamt. Onze reis begon met de overtuiging dat mode meer is dan alleen kleding - het is een uitdrukking van individualiteit, zelfvertrouwen en tijdloze stijl.

Onze missie

Onze missie bij karel-amsterdam.com is om je een zorgvuldig samengestelde selectie mode te bieden die niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je zelfvertrouwen een boost geeft. Wij geloven in de kracht van mode om verhalen te vertellen en persoonlijkheden te benadrukken. Elk kledingstuk in ons assortiment is met oog voor detail geselecteerd om ervoor te zorgen dat je niet alleen modieus, maar ook tijdloos elegant bent.

Onze collecties

Ontdek een breed scala aan kledingstukken die geïnspireerd zijn door de huidige trends maar nooit hun tijdloze charme verliezen. Van klassieke elegantie tot moderne ontwerpen - karel-amsterdam.com heeft iets voor elke gelegenheid en elke smaak. Onze collecties bestaan uit dames- en herenkleding en accessoires die je persoonlijkheid benadrukken.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij karel-amsterdam.com zijn we er trots op dat we alleen materialen van hoge kwaliteit en eersteklas vakmanschap gebruiken. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het aan onze hoge normen voldoet. Uw vertrouwen is belangrijk voor ons en wij streven ernaar u mode te bieden die er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat.

Klantenservice

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. Wij streven ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bedankt voor het kiezen van karel-amsterdam.com. Dompel uzelf onder in de wereld van tijdloze mode en ontdek hoe u uw eigen stijl kunt creëren met karel-amsterdam.com.

Welkom bij karel-amsterdam.com!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:

Karel Amsterdam

Adres:
50 Stanley Street
Central, Hong Kong Island
999077, Hong Kong

Contactformulier: https://karel-amsterdam.com/pages/contact-us
E-mail: support@karel-amsterdam.com
Telefoonnummer: +33 7 56 93 53 62
Bedrijfsnaam: Mode Boutique Ltd.
Bedrijfsnummer: 76130948
BTW-nummer: HK7613094

Openingstijden: Maandag tot vrijdag
Maandag tot vrijdag: 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 tot 16.00

Geschatte responstijd (30 minuten - 24 uur)